Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Στον Μπαρτζώκα τα ηνία της ομάδας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι από σήμερα το μεσημέρι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Ο 44χρονος τεχνικός, γέννημα – θρέμμα του Γ.Σ.Α, επιστρέφει σπίτι του, μετά από τρία χρόνια απόλυτα πετυχημένης θητείας στον πάγκο της Ολύμπια Λάρισας.

Ως καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε μόνο στο Μαρούσι του οποίου διετέλεσε επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ και αρχηγός. Σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών στα γόνατα (δυο χιαστούς). Το 2003 εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του Αμαρουσίου, υπό τον Παναγιώτη Γιαννάκη και εργάστηκε ως συνεργάτης του μέχρι το 2006, συμμετέχοντας στις επιτυχίες της συμμετοχής στους τελικούς του πρωταθλήματος (2004), της FEL (2004) και του κυπέλλου Ελλάδας (2006).

Η Κ.Α.Ε Αμαρουσίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι μία απόλυτα συνειδητοποιημένη κίνηση. Δεν λάβαμε υπόψη μας μόνο ότι είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από την οικογένεια του Αμαρουσίου και ξέρει εκ των έσω τη φιλοσοφία του, αλλά και ότι είναι ένας προπονητής που, με τη διαδρομή και το ήθος του, βρίσκεται επάξια στην πρώτη γραμμή της νέας γενιάς των Ελλήνων τεχνικών».

Μετά την ανακοίνωση ο Μπαρτζώκας είπε: «Είναι μεγάλη η τιμή που μου έκανε η διοίκηση του Αμαρουσίου, μέσω του προέδρου κ. Αρη Βωβού και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Παναγιώτη Αλεξανδρή, να μου εμπιστευθεί την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια με την συνέπεια και το πρόγραμμά της έχει αφήσει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στο χώρο του μπάσκετ. Χαίρομαι επίσης γιατί θα ξανασυναντήσω και θα συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν μας συνδέουν μόνο επαγγελματικοί αλλά και συναισθηματικοί δεσμοί. Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να λέμε λόγια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και ενωμένοι γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να παρουσιάσουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας κάνει όλους υπερήφανους. Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου και την Ολύμπια γιατί τα τρία προηγούμενα χρόνια μου έδωσε μια ανεκτίμητη ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου