Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

"Το Βήμα της Κυριακής"...ένα αναληθές άρθρο


Μεταφέρουμε αυτούσιο το άρθρο που έγραψε στο blog που διατηρεί μαζί με άλλους φίλους Μαρουσιώτες, ο Υπεύθυνος Διεθνών / Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου του ΤΟ.ΣΥ.Ν Αμαρουσίου Ιάσων Μηλιώνης και σχετίζεται με τον κατηφορικό δρόμο που έχει πάρει ο τύπος τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.


(Τo blog στο οποίο αναφέρομαι είναι το: exoumeapopsi.blogspot.com)

...Δεν ξέρω αν ο οποιοσδήποτε σχολιασμός σε αυτή την φωτογραφία-άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Βήμα της περασμένης Κυριακής θα πιάσει κάποιο τόπο!

Απλά για την ιστορία…το Σάββατο ήταν προγραμματισμένο, να επισκεφτεί την Ελλάδα ο Ταγίπ Ερντογκάν ώστε να παρεβρεθεί στα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακρόπολης και επί τη ευκαιρία θα συναντάτο και με τον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή. Τελικά για λόγους υγείας ο Ταγίπ δεν ήρθε και επομένως…

…ούτε στα εγκαίνια πήγε αλλά και ούτε συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό!

…παρόλα αυτά κάποιοι τον «έφεραν» στην Ελλάδα και ήταν και μάρτυρες στην «παγωμένη συνάντηση» που είχε με τον πρωθυπουργό!

Κοινώς…είτε έγινε είτε δεν έγινε το γεγονός «τα Βήμα» αυτά που έπρεπε να πει τα είπε! Η γλαφυρότητα του άρθρου είναι μοναδική…αξίζει να του ρίξετε μια ματιά!

Δυο μόνο είναι οι ερωτήσεις μου...

…πρώτον, είμαι περίεργος να δω τι αποτελέσματα θα έβγαιναν αν γινόταν σήμερα μια δημοσκόπηση και περιλάμβανε το ερώτημα «πως σας φαίνεται η κατάσταση στα Ελληνοτουρκικά μετά την συνάντηση Καραμανλή-Ερντογκάν??? και

…δεύτερον, πως αποκαλείται αυτό το συμβάν… «γκάφα» ή «απάτη κατ’ εξακολούθηση»?

1 σχόλιο: