Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Καθαρισμός του κτήματος Καρέλλα



Με επιτυχία έγινε το Σάββατο 26 Ιουνίου, ο καθαρισμός του Κτήματος Καρέλλα, τον οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Οργανισμός Περιβάλλοντος, συμμετέχοντας στη Δράση «100 πάρκα & χώροι Πολιτισμού» του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Στην δράση συμμετείχαν 50 περίπου πρόσκοποι, αλλά και εθελοντές πολίτες, το ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου και εργαζόμενοι του Δήμου, οι οποίοι συγκέντρωσαν απορρίμματα συνολικού όγκου 2 φορτηγών.

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ.Σ.Σταθούλης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ.Επ.Κατσιγιάννης.

Αναφερόμενος στον Καθαρισμό του Κτήματος Καρέλλα, ο κ.Πατούλης τόνισε: «Με χαρά συμμετείχαμε στη δράση “100 πάρκα & χώροι πολιτισμού” του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, πραγματοποιώντας τον 3ο καθαρισμό του κτήματος Καρέλλα μέσα σε τρία χρόνια. Είμαστε κοντά σε πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση όλων μας για το Περιβάλλον. Η ‘Πράσινη Συμμαχία’ που έχουμε συστήσει στο Μαρούσι, στόχο έχει να αναδείξει την προστασία του Περιβάλλοντος σε ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας. Ένα ζήτημα που δεν είναι υπόθεση μόνο του Δήμου αλλά όλων μας. Ως Δήμος θα συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας σε ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον, με τον καθαρισμό των ρεμάτων, μια διαδικασία που είναι συνεχής, αλλά και με άλλες κατά καιρούς παρεμβάσεις, στις οποίες ζητάμε όλων των πολιτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου