Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Το όνομα, το σήμα και η έδρα της ομάδας μας, είναι αδιαπραγμάτευτα.


Κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, πραγματοποιήθηκε εχθές στο Δημαρχείο σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε ο κ. Δήμαρχος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σ. Σταθούλης, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Μαρούσι κ. Α. Βωβός, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Π. Αλεξανδρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Γ. Ζήκος, Β. Κάββαλος και Ν. Πέππας, το Δ. Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Α. υπό τον Πρόεδρο κ. Κ. Κουτσούκο, καθώς και αντιπροσωπία του Συνδέσμου Φιλάθλων Γ.Σ.Α. υπό τον Πρόεδρο του κ. Π. Ροδίτη. Παρών στις συζητήσεις ήταν και ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Αμαρουσίου κ. Θαν. Βλαχοπιώτης με την ιδιότητα του μέλος Δ.Σ του συνδέσμου φιλάθλων.

Ο Άρης Βωβός έκανε για μια ακόμα φορά ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα υποσχέθηκε ότι θα παραδώσει την ομάδα "καθαρή" από χρέη αλλά τόνισε πως δεν είναι σε θέση να βάλει για την επόμενη περίοδο ούτε ένα ευρώ!!! Ακόμη δήλωσε ότι είναι διαθετιμένος στο να παραδώσει τις μετοχές ή το μάνατζμεντ της ομάδας υπό κάποιες προϋποθέσεις

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης δήλωσε κατηγορηματικά ότι είναι αντίθετος στην αλλαγή έδρας της ομάδας και ότι το όνομα, το σήμα και η έδρα της ομάδας, είναι αδιαπραγμάτευτα Έκανε λόγο για την μέχρι τώρα προσφορά του Δήμου στην ομάδα μπάσκετ της πόλης που έχει να κάνει με την δωρεάν παραχώρηση στην Κ.Α.Ε του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά συμπεριλαμβανομένων των λειτουργικών εξόδων, την αγορά 200 και πλέον εισιτηρίων σε κάθε αγώνα της ομάδας μας, την ουσιαστική στήριξη του συνδέσμου φιλάθλων, τη διενέργεια επαφών με επιχειρηματίες της πόλης με στόχο τη συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Κ.Α.Ε ή την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με άλλους τρόπους και την αναζήτηση λύσεων για τη δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου που θα καλύπτει τις ανάγκες του σωματείου, αλλά και της πόλης.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Δήμαρχος στην προσπάθεια που έγινε πέρυσι για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Κ.Α.Ε συμμετείχε με 10.000€ (προσωπικά του χρήματα) και ότι κατά την διάρκεια των πρόσφατων επισκέψεων του στα Λύκεια της πόλης μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Καρλαύτη και τον πρόεδρο του ΤΟ.ΣΥ.Ν κ. Θαν. Βλαχοπιώτη, έκανε προσπάθειες προώθησης της ομάδας καλώντας τους μαθητές να πηγαίνουν στους αγώνες και σε πολλές περιπτώσεις τους έδινε δωρεάν εισιτήρια

Οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη και του Συνδέσμου Φιλάθλων κ.κ Κουτσούκος και Ροδίτης δήλωσαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν δέχονται καμία αλλαγή έδρας και ότι θα είναι όπως πάντα στο πλευρό της ομάδας που αγαπούν.

Η απόφαση που λήφθηκε ήταν να στελεχωθεί μία επιτροπή, άμεσα, ώστε μέχρι τέλος του μήνα να έχει βρεθεί ο επιχειρηματίας ή οι επιχειρηματίες που θα δεσμευτούν να βάλουν μίνιμουμ 500.000 ευρώ στο μπάτζετ της επόμενης περιόδου, αναλαμβάνοντας παράλληλα το μάνατζμεντ της ομάδας.

Στην Επιτροπή, κατόπιν πρότασης του κ. Δημάρχου, θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ. Σ. Α. κ. Κ. Κουτσούκος, ο κ. Σ. Σταθούλης, ο κ. Β. Κωνσταντίνου, ο κ. Ν. Πέππας, το μέλος του Δ. Σ. του Γ. Σ. Α. κ. Σ. Μόκκας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων κ. Π. Ροδίτης.

Την επόμενη Δευτέρα, 21 Ιουνίου, θα ακολουθήσει νέα συνάντηση, για να συζητηθεί η πρόοδος των ενεργειών της Επιτροπής.

Με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια είναι στενά ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα επενδυτής ώστε το Μαρούσι να εξακολουθήσει να είναι πρωταγωνιστής στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Παράλληλα, αναγνωρίζουμε την προσφορά του κ. Άρη Βωβού και της οικογένειας του στην Κ.Α.Ε Μαρούσι για περισσότερα από 15 χρόνια και επειδή γνωρίζουμε ο κ. Βωβός αγαπάει πραγματικά την ομάδα πιστεύουμε ότι δεν θα καταστρέψει ότι έχει δημιουργήσει με την μεταφορά της έδρας σε άλλη πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου