Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Εκδήλωση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αμαρουσίου

Την Παρασκευή 28 Μάιου, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Αμαρουσίου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Θαναση Βλαχοπιωτη, διοργάνωσε μια εκδήλωση στην ταράτσα ενός τοπικού μαγαζιού διακοσμημένο με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο γούστο.

Οι νέοι με φόντο την πανσέληνο και την πλατεία Αμαρουσίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και προτάσεις για τυχόν μελλοντικές εκδηλώσεις σε συνεργασία . Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Δήμαρχος κ. Πατουλης άκουσε τους προβληματισμούς των νέων αναφέροντας πως «Οι νέοι αποτελούν το πιο ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας. Οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό τους, να ακούμε τα προβλήματά τους και να προβληματιζόμαστε και εμείς οι ίδιοι για το μέλλον τους».

Ο πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν με την σειρά του τόνισε ότι οι νέοι χρειάζεται την δύσκολη αυτή εποχή ενωμένοι να ηγηθούν της αλλαγής που επιβάλλεται να γίνει. Ταυτόχρονα τόνισε την διαρκή βοήθεια του Δημάρχου Αμαρουσίου στο Τοπικό Συμβούλιο και στη νεολαία της πόλης γενικότερα.

Παρόντες σε αυτή την εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μετά της συζύγου του και οι αντιδήμαρχοι κ. Δ. Καρλαύτης και Σπ. Σταθούλης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και μέλη άλλων τοπικών συμβουλίων νέων όπως ο Νεκτάριος Καλαντζης (πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Γέρακα), ο Νικος Βώβος (μελος του ΤΟΣΥΝ Ηρακλείου), η Σοφία Κατσίγιαννη (αντιπρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Δροσιας) , ο Κωνσταντινος Καβουριδης, ο Κώστας Ιωάννου (Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν Μαγούλας) και πολλοί άλλοι. Παρευρέθηκαν εκτός των άλλων ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Ν. Πέππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου κ. Ν. Δούσης – Ρασιάς και ο πρώην υποψήφιος στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Αξιώτης που είναι παράλληλα και μέλος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Αμαρουσίου.

Οι νέοι του Αμαρουσίου και των άλλων περιοχών ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010 και ώρα 9:30 στον Καθαρισμό του Κτήματος Καρέλλα με σύνθημα: «Οργανώνουμε Περιβαλλοντική Δράση στη γειτονιά μας».

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στο ΤΟ.ΣΥ.Ν Αμαρουσίου να συνεχίσει την πλούσια δραστηριότητα του.

Επιμέλεια: Σόφης Κατσίγιαννη
Τελειφοιτος της Νομικής Σχολής και αντιπρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Δροσιας
Πηγή:http://www.voreini.gr/?p=27761

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου