Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΡΟΥΣΙ – «Μπράβο» και «ευχαριστώ»


Top 16, στην πρώτη μόλις συμμετοχή της ομάδας στη διοργάνωση ήταν η αφορμή. Η αιτία για τη βράβευση της ομάδας των βορείων προαστίων από το Δήμο Αμαρουσίου ήταν η σταθερή πορεία του συλλόγου τα τελευταία 10 χρόνια. Το απόγευμα της Τρίτης (26/1) παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση τιμήθηκαν από τη δημοτική αρχή, ενώ ακολούθησε δείπνο προς τιμήν της ομάδας.

«Το Μαρούσι είναι σημαντική ομάδα όχι μόνο για την πόλη, αλλά για όλη την Ελλάδα. Αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο», ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας. Η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον», επεσήμανε παίρνοντας πρώτος το λόγο ο δήμαρχος Αμαρουσίου», Γιώργος Πατούλης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» ο Άρης Βωβός τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα η παρουσία της εδώ. Είμαι συγκινημένος για την πρόκριση, που αποτελεί επιστέγασμα της αξιοθαύμαστης πορείας των τελευταίων ετών. Τα τελευταία 10 χρόνια η ομάδα έχει τη μεγαλύτερη συγκομιδή επιτυχιών μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Η χρονιά άρχισε δύσκολα, θέλω να απευθύνω έκκληση σε όλους ώστε η βοήθεια να μην είναι μόνο ηθική, αλλά και ουσιαστική. Ο μόνος λόγος που η οικογένεια Βωβού μένει στην ομάδα είναι η αγάπη για το σύλλογο και την πόλη και για κανέναν άλλο λόγο».

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Είναι μεγάλη υπόθεση για όλη την ομάδα να τυγχάνουμε αυτής της τιμής», ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Καϊμακόγλου, συμπλήρωσε: «Δουλεύουμε καθημερινά για να κάνουμε περήφανη την ομάδα και την πόλη».

Στα αγωνιστικά τώρα ενόψει της πρεμιέρας του Top 16 της Ευρωλίγκα με τη Μπαρτσελόνα στο Παλαού Μπλαουγκράνα, θα απουσιάσει ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς που χτύπησε στο χέρι κατά την τελευταία προπόνηση και δε θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη. Ο ομογενής γκαρντ αποτελεί πλεόν παρελθόν για το Μαρούσι αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λιέτουβος Ρίτας.

Πηγή: http://www.sportnet.gr/report.php?id=212649

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου