Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ


Παρουσιάζουμε επιστολή που έστειλε το μέλος Δ.Σ του ΤΟ.ΣΥ.Ν Φιλοθέης Γιάννης Κουτρουμπής στον Δήμαρχο Φιλοθέης.

Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1990 στην Φιλοθέη. Γιός του αειμνήστου Αντιπτεράρχου ΠΑ Γεωργίου Ι. Κουτρουμπή και της τ. Αντιδημάρχου Φιλοθέης Όλγας Παυλίδου-Κουτρουμπή. Αποφοίτησε το 2008 από την Σχολή Μωραΐτη. Σπουδάζει στο δεύτερο έτος του Πολιτικού της Νομικής Αθηνών. Εξελέγη το Μάρτιο του 2008 δεύτερος σε ψήφους και είναι μέλος του Το.Συ.Ν. Φιλοθέης.




Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,


Πρόσφατα ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, όπως ήδη θα γνωρίζετε, έχασε την ζωή του τόσο άδικα από ασυνείδητο οδηγό που τον παρέσυρε στα γνωστά σε όλους μας φανάρια της Λεωφόρου Κηφισίας κοντά στο Κολέγιο Αθηνών.
Και λέω γνωστά σε όλους μας γιατί σχεδόν όλοι όσοι είμαστε σε κοντινές ηλικίες αλλά και μεγαλύτεροι γνωρίζουμε την κυκλοφοριακή επικινδυνότητα στο σημείο αυτό. Πολλοί έχουμε βρεθεί στην ίδια θέση και καθαρά από τύχη δεν έχουμε σκοτωθεί.
Ως μέλος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Φιλοθέης και έχοντας την ευθύνη εκπροσώπησης νέων της ηλικίας μας θεωρώ ότι πρέπει και εμείς να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή που άρχισαν 5000 νέοι προκειμένου με την φωνή μας να αφυπνίσουμε τους δήμους και τους αρμόδιους φορείς, και περισσότερο το κράτος, ώστε το αίμα του δεκαπεντάχρονου Σόλωνα, που χύθηκε να είναι και το τελευταίο.
Την Παρασκευή η σιωπηλή διαμαρτυρία όλων μας ήταν ένα ηχηρό μήνυμα για την ζωή. Πιστεύω ακράδαντα ότι το ΤΟ.ΣΥ.Ν Φιλοθέης θα πρέπει να είναι παρόν σε όλες τις προσπάθειες επίλυσης του χρόνιου αυτού προβλήματος.
Πιθανές λύσεις του προβλήματος αυτού παραθέτω παρακάτω:
1) Καλύτερη Οδοσήμανση
2) Διαπλάτυνση Πεζοδρομίου
3) Περισσότερο χρόνο στο φανάρι για την διέλευση πεζών
4) Αερογέφυρα ή υπόγεια διάβαση πεζών
5) Υπόγεια διέλευση οχημάτων για την διευκόλυνση του κυκλοφοριακού
Ως εκπρόσωπος των νέων έχοντας βαρύ το αίσθημα της ευθύνης καταθέτω τις προτάσεις αυτές και παρακαλώ όπως δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Φιλοθέης και τέλος στο περιοδικό τα «Εν Δήμω» του Δήμου Φιλοθέης.


Μετά τιμής,


Ιωάννης Γ. Κουτρουμπής
Μέλος ΤΟ.ΣΥ.Ν Φιλοθέης

...Δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε με τον Γιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου