Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Μακεδονικό Συμβούλιο Νέων


Τα Τοπικά Συμβούλια Νέων των πρωτευουσών των νομών της Μακεδονίας συναντήθηκαν στην Κατερίνη και αποφάσισαν την δημιουργία Μακεδονικού Συμβουλίου Νέων που στόχο θα έχει την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων στην πολύπαθη αυτή περιοχή.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αμαρουσίου συγχαίρει τους νέους της Μακεδονίας για αυτή τους την πρωτοβουλία.

5 σχόλια:

  1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοιες κινήσεις δεν "υπερασπίζες τα εθνικά σου σύμβολα"! Αυτά είναι λογικές που μας οδήγησαν εδώ που μας οδήγησαν!
    Από Νέους δεν περίμενα τέτοια κίνηση...
    Από Νέους θα περίμενα να αδερφοποιηθούν με τους νέους της fYROM και να πιέσουν από κοινού για την εύρεση λύσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακως που δεν το περιμενες απο τους νεους....Καιρος ειναι λοιπον εμεις οι νεοι να υπερασπιστουμε το εθνος μας επιτελους. Οι αδελφοποιησεις χρησιμευουν σε ανταλλαγή τεχνογωνσιας -οταν ομως πρεπει να αντιμετωπισεις μια προκλητική σταση των γειτόνων μας τοτε γιατι να θελουμε να αδελφοποιηθουμε;;;; και στο κατω κατω ιστορικα στοιχεια αποδεικνυουν την ταυτότητα της Μακεδονιας μας, γιατι να μην τα υπερασπιστουμε; Κοινη λυση προτάθηκε....δεν έγινε αποδεκτή απο εκεινους όμως...γι'αυτο δεν θα απολογηθουμε, αλλα θα υπερσπιστουμε τον τόπο μας διότι εκείνοι προκαλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τι σας νοιάζει εσάς η μακεδονία; Ας την πάρουν όλη οι βούλγαροι να παίζει και ο πάοκ εκεί που ανήκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνό με τον πρώτο φίλο! Είναι αδιανόητο Νέοι να γυρνάνε σε πρακτικές που θυμίζουν '92 με τα πορείες που οδήγησαν την χώρα σε αδιέξοδο!
    Μην κολλάτε...διαβάστε και λίγο πέρα από την Απογευματινή και την ΕΣΤΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή