Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Αμαρουσίου



























Με την συμμετοχή περισσότερων από 250 νέων, ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» που οργάνωσε το Συμβούλιο Νέων του Αμαρουσίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σπύρου Λούη, το σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου.

Τις απονομές στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος έδωσε θερμά συγχαρητήρια στο ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου για τη διοργάνωση του τουρνουά και τόνισε ότι «σημασία στον αθλητισμό έχει όχι μόνο η νίκη, αλλά η συμμετοχή. Γι’ αυτό τα συγχαρητήρια αξίζουν όχι μόνο στους νικητές, αλλά σε όλους όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά αυτό. Παρόμοιες δράσεις όπως αυτή του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου μας είναι αξιέπαινες και θα έχουν πάντα τη στήριξή μας».

Ο πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου κ. Θ. Βλαχοπιώτης ευχαρίστησε τους νέους που συμμετείχαν σε αυτή την δραστηριότητα, «δίνοντας πολύτιμο χρόνο από το σαββατοκύριακό τους, καθώς και όλους όσοι μας στήριξαν στη διοργάνωση του τουρνουά και κυρίως τον Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη».
Στην εκδήλωση βραβεύτηκε από το ΤΟΣΥΝ η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου και ο προπονητής της Γιώργος Μπαρτζώκας για την μεγάλη επιτυχία της εισόδου στους ομίλους της Ευρωλίγκα.

Στο περιθώριο του τουρνουά έγινε αγώνας «3 on 3» ανάμεσα σε ομάδα που αποτελούταν από τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, τον αντιδήμαρχο κ. Σ. Σταθούλη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ν. Πέππα και ομάδα αποτελούμενη από μέλη του ΤΟΣΥΝ και του Συνδέσμου Φιλάθλων Αμαρουσίου.

Παρόντες ήταν ακόμη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Β. Κάββαλος, Δ. Καρλαύτης, Γ. Ζήκος, Ελ. Λέκκα, Αν. Παρτσινέβελος, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Γ. Μαρκόπουλος

Στην κατηγορία 19-30 ετών, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «4 Amigos» «Keadicus» με σκορ 23-13. Την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα «BUTTMAN» που κέρδισε στη διαδικασία των βολών με 4-3 την ομάδα «Jokers», κι ενώ η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού το σκορ ήταν 18-18. Η 1η ομάδα κέρδισε ένα 3μερο ταξίδι για 4 άτομα στην Αράχοβα (προσφορά από το Τουριστικό Γραφείο X-TREME Club http://www.x-tremeclub.gr/) και 4 σετ ανδρικής περιποίησης από την εταιρεία Christian Dior. Η 2η ομάδα κέρδισε 4 πλήρης υποτροφίες για εκμάθηση Η/Υ ECDL – οffice, προσφορά από την Επιχείρηση Τεχνολογίας του Δήμου Αμαρουσίου, και η 3η ομάδα 4 εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου (προσφορά της Κ.Α.Ε Αμαρουσίου.

Στην κατηγορία 15-18 νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «ΕΦΟΑ High Flyers» που νίκησε την ομάδα «Los Angeles» με σκορ 23-14. Στην 3η θέση κατετάγη η ομάδα «Wave» που νίκησε με 10-8 την ομάδα του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου. Οι νικητές κέρδισαν από ένα ποδήλατο mountain, προσφορά από τα Φροντιστήρια Γνώμων, η 2η ομάδα 4 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές(προσφορά από τα Φροντιστήρια Γνώμων) και η 3η ομάδα 4 μπάλες μπάσκετ.

Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων αναδείχθηκε ο Μάρκος Φακίρης, ο οποίος κέρδισε ένα i phone, προσφορά του OTE SHOP Αμαρουσίου.

Από το: http://www.maroussi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=2477&cnode=319

5 σχόλια:

  1. οι τρίτοι στην κατηγορία 19-30 δεν λέγονται BATMAN...αλλά "BUTTMAN"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για την διοργάνωση! Ήταν ένα από τα καλύτερα τουρνουά στα οποία έχω λάβει μέρος! Παρακαλώ να μας κρατάτε ενήμερους για μελλοντικές εκδηλώσεις. Έχω γίνει μέλος σας στο "Νέοι Αμαρουσίου".

    Σωτήρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sinxaritiria paidia!
    Leitourgeite san omada kai fainetai sto apotelesma!
    Bravo sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την ιδέα ,κατ'αρχήν, αλλά και για τη διοργάνωση.
    Νομίζω πάντως οτι θα είναι τις επόμενες φορές προτιμότερο όχι 12 όμιλοι των 3ων αλλά 6όμιλοι των 6 ομάδων.
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο, σίγουρα αυτό θα ήταν καλύτερο. Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε ο χρόνος για να γίνουν όλα αυτά τα παιχνίδια αφού έπρεπε να παραδώσουμε το γήπεδο νωρίς το μεσημέρι. Έτσι αποφασίασαμε να κάνουμε 15 ομίλους των 3 ομάδων και να περάσει στους 16 ο καλύτερος 2ος.
    Μην ξεχνάς ότι την ίδια στιγμή στα έξω γήπεδα επαίζαν οι πιτσιρικάδες.
    Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και ελπίζουμε να είσαι κοντά μας και στις επόμενες δράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή