Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

«Τρίποντο» στην ενημέρωση από το ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου


Μετάφέρουμε από την Καθημερινή Πολιτική Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων "ΑΜΑΡΥΣΙΑ" που είναι ο επίσημος χορηγός της διοργάνωσης:

...Με «βατήρα» τον αθλητισμό, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Αμαρουσίου πραγματοποιεί δυναμικό άνοιγμα στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας, σε μια προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή με περισσότερους ανθρώπους, τους οποίους θα πληροφορήσουμε για τη δράση και τους μελλοντικούς στόχους μας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούμε ένα μίνι πρωτάθλημα μπάσκετ «3 on 3», το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης». Το πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει αγώνες Knock-out και σε αυτό θα λάβουν μέρος νέοι ηλικίας από 15 έως και 30 ετών, σε δύο κατηγορίες (15-18 ετών και 18-30 ετών), ενώ θα υπάρξει και διαγωνισμός τριπόντων. Οι νικητές του πρωταθλήματος, αλλά και του διαγωνισμού τριπόντων, θα μοιρασθούν πλούσια δώρα, ενώ εκπλήξεις θα υπάρξουν για όλους τους συμμετέχοντες.

Για την έγκυρη συμμετοχή μιας Ομάδας, η οποία θα πρέπει ν’ αποτελείται από τέσσερις παίκτες, είναι απαραίτητα τα παρακάτω στοιχεία:
1) Όνομα Ομάδας.
2) Ονοματεπώνυμα, e-mails και τηλέφωνα επικοινωνίας των παικτών.
3) Ακριβής χρονολογία γέννησης κάθε παίκτη.

Για δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και για πιθανές ερωτήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tosyn.amaroussiou@gmail.com, καθώς και στο τηλέφωνο: 210 8760393, από τις 10:00 π.μ. έως τις 16:30 μ.μ.

http://www.amarysia.gr/3ON2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου