Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ"


Το βράδυ της 3ης Ιουνίου ήταν μαγικό για την πόλη μας. Οι παίχτες του Γ.Σ.Α έπαιξαν με καρδιά νικητών και κατάφεραν σε μια από τις πιο καυτές έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος να κερδίσουν τον μεγάλο Άρη και να πάρουν για πρώτη φορά το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.

Περισσότεροι από 150 φανατικοί οπαδοί δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στην αίθουσα αφίξεων του Ελ. Βενιζέλος και αποθέωσαν παίχτες, προπονητές και διοίκηση. Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή από το αεροδρόμιο, σταμάτησε για μια αναμνηστική φωτογραφία στο φωταγωγημένο Δημαρχείο και διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οι φανατικοί οπαδοί που είχαν βρεθεί και στο αεροδρόμιο, οδηγούσαν την πομπή πεζοί κρατώντας σημαίες κασκόλ και τύμπανα ενώ ο κόσμος που έτυχε να βρίσκεται στα μαγαζιά της περιοχής έβγαινε έξω και χειροκροτούσε ενθουσιασμένος.

Το πάρτυ συνεχίστηκε στο σταθμό ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου όπου ο Δήμος είχε οργανώσει τελετή υποδοχής. Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης είπε: «Υποδεχόμαστε τους ήρωες», ενώ ανακοίνωσε ότι ο προπονητής Σούλης Μαρκόπουλος θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της πόλης. Συγκινητικός ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Άρης Βωβός που δήλωσε ότι οι παίχτες του με την προσπάθεια τους, τον έκαναν να δακρύσει.

Η Μαρουσάρα μας από του χρόνου θα βρίσκεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια και θα κάνει ακόμα περισσότερο γνωστό το όνομα της πόλης. Ας ελπίσουμε ότι η διοίκηση θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και οι Μαρουσιώτες θα πηγαίνουν περισσότερο στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου