Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Δήμος Αμαρουσίου και Σ.Π.Α.Π στηρίζουν την περιβαλλοντική εκστρατεία του ΣΚΑΪ και «καθαρίζουν» το Μαρούσι


Στην τελευταία δράση καθαρισμού που υλοποιείται στο πλαίσιο της εθελοντικής εκστρατείας «Καθαρίζουμε την Ελλάδα» που διοργανώνει ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Alpha Bank, συμμετέχει ο Δήμος Αμαρουσίου καθαρίζοντας το σημείο επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου που συνδέει την Λεωφ. Κηφισίας με τον χώρο δίπλα στο Mall, και μπροστά στο σημερινό κτίριο του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας.

Αρωγός στην προσπάθεια θα είναι και ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π).
Το ραντεβού είναι για το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στις 10 το πρωί.

Σημείο συνάντησης είναι η είσοδος του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, παραπλεύρως του εμπορικού κέντρου The Mall.
Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί τους κατοίκους, εθελοντές και φορείς της πόλης να συμμετάσχουν στη δράση και να βάλουν τη δική τους «σφραγίδα» στο να γίνει η πόλη μας ακόμα ομορφότερη.

Η εκστρατεία του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα» ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου και ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου με δράσεις καθαρισμών σε διάφορα σημεία της Αττικής και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Εκτός από το προγραμματισμένο σημείο καθαρισμού, ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί οικογένειες, συγγενείς, φίλους και γείτονες να οργανώσουν μικρούς τοπικούς καθαρισμούς στις γειτονιές τους.
Πληροφορίες σχετικά με τη δράση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο kathariellada.skai.gr ή το τηλέφωνο 210 4800095 όπου μπορούν να δηλώσουν και την περιοχή που επιθυμούν να καθαρίσουν.
Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ θα προβάλει και θα γνωστοποιήσει τη δράση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου