Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Από το Μαρούσι θα περάσει το Αυθεντικό Κύπελλο του Μουντιάλ 2010


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιείται μια παγκόσμια περιοδεία του αυθεντικού, χρυσού Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μουντιάλ του 2010 στις 5 ηπείρους που συνολικά αναμένεται να επισκεφτεί περισσότερες από 80 χώρες. Το πολύτιμο τρόπαιο θα είναι στην Ελλάδα από 9 έως 11 Απριλίου 2010.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πρεσβεία της Νοτίου Αφρικής οργανώνει μια υπαίθρια περιοδεύουσα εκδήλωση (FIFA World Show) κατά την οποία νοτιοαφρικάνικες σημαίες θα ανεμίζουν και θα παίζει μουσική προκειμένου να προωθηθεί η παγκόσμια περιοδεία του Μουντιάλ 2010.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να περάσει από την πλατεία ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου, το Σάββατο 10 Απριλίου 2010 κατά τις 14:30.

Στο λεωφορείο θα είναι δύο χορευτικές ομάδες. Το γυναικείο χορευτικό γκρούπ με το όνομα "Mandela" θα παρουσιάσει τον χορό "Diski Dance", ενώ το χορευτικό γκρουπ "Jambo Kenya" θα παρουσιάσει παραδοσιακούς αφρικάνικους χορούς

Η εκδήλωση αυτή για την προώθηση του Μουντιάλ είναι ανοικτή για το κοινό και όσοι θέλετε μπορείτε να πάτε να δείτε από κοντά το Αυθεντικό Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου