Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Νέα εποχή για την ομάδα μπάσκετ του Γ. Σ. Α.

Με την υπογραφή προσυμφώνου μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Μαρούσι από τον κ. Ά. Βωβό στον κ. Γ. Γκάμαρη, ο οποίος είναι εκπρόσωπος ομάδας επιχειρηματιών, έγινε σήμερα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, το πρώτο ουσιαστικό βήμα που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής για την ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, ο οποίος είχε αναλάβει προσωπικά το συντονισμό και τις διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση της πιο ενδεδειγμένης λύσης στο ιδιοκτησιακό της ομάδας.


Παρόντες ήταν επίσης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σ. Σταθούλης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κ. Κουτσούκος, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ κ. Π. Αλεξανδρής, ο κ.Θ. Μαρής και ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ κ. Β. Περόπουλος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε για την εξέλιξη: «Αναλάβαμε την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο ιδιοκτησιακό της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη. Είμαι ευτυχής που η προσπάθεια αυτή απέδωσε καρπούς. Η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου θα συνεχίσει σε στερεές βάσεις, με τη νέα διοίκηση, αλλά και τον Δήμο Αμαρουσίου πάντα στο πλευρό της, να προσφέρει συγκινήσεις και επιτυχίες σε όλους τους κατοίκους της πόλης αλλά και γενικά στους Έλληνες φιλάθλους».

Μετά το τέλος της διαδικασίας, όλοι οι παραβρισκόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, καθώς είναι κοινή η επιθυμία για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορεί να διεκδικεί και να πετυχαίνει διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα, όπως έκανε μέχρι σήμερα.

Βασικός στόχος της νέας διοίκησης είναι, με την συνδρομή και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας-καθώς ο λαϊκός προσδιορισμός της ομάδας αποτελεί επίσης κοινή επιθυμία- να δημιουργηθούν με σωστό προγραμματισμό στέρεες βάσεις πάνω στις οποίες θα οικοδομηθεί ένας ισχυρός σύλλογος, για μια νέα εποχή.

Πηγή: http://www.maroussi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3288&cnode=323

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου