Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Tα Θετικά και τα Αρνητικά του νέου σχήματος


Ως νέοι είμαστε αισιόδοξοι για αυτό θα ξεκινήσουμε με τα θετικά. Πολύ σωστή η κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου να μεταφέρει δύο νευραλγικά υφυπουργεία στη Θεσσαλονίκη.

Πάμε τώρα στα αρνητικά. Δύο είναι οι τομείς που η Ελλάδα είναι Παγκόσμια Δύναμη και σε αυτούς στηρίζεται η ελληνική οικονομία. Ο ένας είναι η ναυτιλία και ο άλλος ο τουρισμός. Δίνεις όμως αξία σε αυτούς τους τομείς όταν μετατρέπεις τα Υπουργεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας παραρτήματα άλλων Υπουργείων;

Θετική η πρώτη εντύπωση και στην επιλογή των προσώπων. Οι περισσότερες επιλογές αφήνουν πολλές υποσχέσεις. Τα στελέχη του παραδοσιακού πράσινου κομματικού μηχανισμού έμειναν χωρίς Υπουργείο και πήραν την θέση τους νέα και άφθαρτα πρόσωπα που αυξάνουν τις προσδοκίες του κόσμου.

Η συμμετοχή των νέων στο Υπουργικό Συμβούλιο μας χαροποιεί. Οι ευχές μας για Επιτυχία στο έργο τους είναι δεδομένες. Τους περισσότερους δεν τους γνωρίζουμε και δεν θα τους κρίνουμε μέχρι να μας δείξουν τι μπορούν να καταφέρουν. Να γνωρίζουν όμως ότι η περίοδος χάριτος δεν θα είναι μεγάλη…άλλωστε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε μιλήσει για το σχέδιο 100 ημερών.

3 σχόλια:

  1. Αρχίσαμε Γιωργάκη;8 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 π.μ.

    1) To ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ξεκίνησε.
    2) Άντζελα Γκερέκου στον τουρισμό...ας γελάσουμε!
    3) Τι εμφάνιση είχε αυτή η αναρχική με το λαδωμένο μαλλί που ανέλαβε το υπουργείο περιβάλλοντος;
    4) Γιατί ο Γιωργάκης ορκίστηκε με το αριστερό χέρι στο Ευαγγέλιο; Δεν ξέρει ότι ο όρκος όπως και ο σταυρός γίνεται με το δεξί; Γιατί δεν είπε τίποτα ο Ιερώνυμος;
    5) Δεν μας ενδιαφέρουν Ναυτιλία - τουρισμός;
    6) Ο Πάγκαλος είναι η ανανέωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλές οι ειδήσεις από το Ναυτιλιακό χώρο.

    http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1725924

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poios xerei ti mas perimenei me auton ton giorgaki gia prothipoyrgo. Paratiritikotatos o pio pano (o arxisame giorgaki), ontos ixe valei to aristero tou xeri sto Euaggelio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή