Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ


Μεταφέρουμε από την επίσημη σελίδα της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου http://www.maroussibasket.gr/

"Το πιάσαμε το υπονοούμενο"

«Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της σειράς του μικρού τελικού με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, το ….πιάσαμε το υπονοούμενο. Άλλωστε τόσες μέρες διαβάζαμε τις εκφρασμένες επιθυμίες για την παροχή του τρίτου εισιτηρίου που οδηγεί στην Ευρωλίγκα. Επιβεβαιώθηκαν και με τα σφυρίγματα του κυρίου Πιτσίλκα . Από τις 24 συνολικά αποφάσεις του, οι 20 ήταν υπέρ των γηπεδούχων και μάλιστα σε καθοριστικά σημεία ενός αγώνα που ουσιαστικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Με πλήρη σεβασμό στην αρμοδιότητά της ΚΕΔ , προτείνουμε για μια ακόμη φορά να δούμε μαζί όλο το παιχνίδι και να έχουμε μια συζήτηση σχετικά με το βάσιμο ή το αβάσιμο των διαπιστώσεων μας . Άλλωστε το συγκεκριμένο ματς μεταδόθηκε από ανοικτό κανάλι. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε , ελπίζοντας πως το όποιο αποτέλεσμα θα διαμορφωθεί με βάση την αξία και μόνο την αξία των δυο ποιοτικών ομάδων...»

Προσωπική μας άποψη είναι ότι το Μαρούσι έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τον Άρη και είναι σε θέση να τον κερδίσει στη διαδικασία των μικρών τελικών ανεξάρτητα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Πέρα όμως από όλα αυτά καθήκον της νεολαίας της πόλης είναι να βρεθούμε το Σάββατο, 23 Μαΐου στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια των παιχτών μας που και φέτος μας προσφέρουν θέαμα υψηλής ποιότητας.

1 σχόλιο:

  1. Ti egine maroussakia ston 4o teliko me tin diaitisia? Tora emeis to piasame to iponooumeno! Oso gia tin kaliteri omada pou theoreite oti exete apo ton Autokratora tha katalavete kai ston 5o teliko.
    As min milisoume gia to Lao pou ipirxame Mono Emeis mesa stin edra sas. Vamos Aris. SUPER 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή